Contact

Heb je de stille ambitie om (weer) te gaan zingen, heb je altijd al in een koor willen zingen en/of heb je al wat ervaring met zingen of muziek in het algemeen? Iedereen is van harte welkom! Ervaring is geen vereiste. In de repetitie wordt aandacht besteed aan stemvorming dus je leert vanzelf zingen. Er is bij ons ook geen sprake van auditie doen. Een stemtest om te bepalen in welke stemgroep je het beste past, is wel mogelijk. Ook kun je altijd een keer op proef mee komen zingen (of desnoods alleen kijken en luisteren). Voor sommige stemgroepen kan het overigens wel zijn dat er een wachtlijst bestaat. Hiernaar kun je altijd informeren.

We hebben ervaring met optreden binnen Muziekschool De Kromme Rijn, korenfestivals, Kerstmarkten en andere gelegenheden. Wil je dat wij een optreden verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De repetities op vrijdagmiddag vinden plaats in MFA De Kersentuin, Camminghalaan 27b in Bunnik. Er zijn geen repetities in schoolvakanties en op feestdagen. Vraag voor de zekerheid altijd even na of er een repetitie is op de dag dat je langs wilt komen.

Contact opnemen kan per mail: info@popkoorbunnik.nl

Mocht je besluiten je definitief in te schrijven, dan loopt dat via Muziekschool De Kromme Rijn.

Hopelijk tot ziens!

 

Afbeelding: goeie ouwe tijd

Zingen voor ’t Dak van Werkhoven